Vind je deze tip echt geniaal?
Stem! Ook onder de stemmers worden leuke prijzen verloot.
2 Stemmen
Vaak met koken heb ik een beetje kokosmelk of een beetje tomatenpuree nodig. Maar voor dat kleine beetje moet je vaak een groot blik opentrekken.
De restantjes doe ik in een ijsblokjesvorm zodat je later handige porties hebt. Zodra het is ingevroren doe ik ze over naar een diepvrieszak om zo ruimte te besparen en knoeien in de vriezer te voorkomen.
Dit kan met heel veel producten. Denk bijvoorbeeld aan:
- kokosmelk
- tomatenpuree
- geraspte gember en knoflook,
- ringetjes citroengras en rode pepers
- eiwitten of dooiers
- avocado
- creme fraiche en zure room
- pesto en verse kruiden op olie
- wijn
- citroensap en limoensap
Vergeet niet even een datum op het zakje te vermelden zodat je weet wanneer het ingevroren is.
Wil je kans maken op mooie prijzen? Vergeet dan niet te stemmen op een lifehack
Bekijk lifehacks