Over deze actie

 

Over deze actie

Mensen in ontwikkelingslanden kunnen met de juiste kennis zélf hun armoede bestrijden. Vanuit die overtuiging werkt VSO, dat onderdeel uitmaakt van een internationale organisatie en vakdeskundigen naar Afrika en Azië uitzendt om daar hun kennis en ervaring te delen. Met deze unieke aanpak werken we aan een duurzame bestrijding van armoede.

Ook jij kunt jouw kennis delen. Want iedereen weet wel iets dat een ander kan helpen. Of dat nou in je eigen woonplaats is of in een ander werelddeel. Daarom roepen we iedereen op om een tip, lifehack of wijze raad te delen. Is jouw tip zo geniaal? Dan maak je misschien wel kans op een mooie prijs. Er kan namelijk gestemd worden op alle ingezonden tips. We verloten prijzen onder deelnemers en stemmers.
 

Wat kun je winnen?

Onze missie is kennis delen, dus het zijn leerzame prijzen! Een deskundige jury, bestaande uit Sanne Roemen en Taco Oosterkamp, bepalen welke deelnemers met de meeste stemmen naar huis gaan met een mooie prijs.

De hoofdprijs is een prachtige iPad! Daarnaast verloten we enkele trainingen georganiseerd door Randstad, al sinds 2004 een waardevolle partner van VSO. Onder het motto ‘Imagine what we can do together’ werken Randstad-medewerkers gedurende een bepaalde periode bij lokale organisaties in ontwikkelingslanden.

VSO Nederland logo Logo Randstad Uitzenbureau 


Win een iPad

De hoofdprijs is een iPad (Wi-Fi, 32GB, zilver), waarmee je overal toegang hebt tot wereldwijde informatie. Wist je dat VSO in samenwerking met Onebillion tabletonderwijs in Malawi, waar een groot gebrek aan goede leraren en onderwijsmateriaal is, aanbiedt? Kinderen kunnen via apps op een tablet in hun eigen tempo zelfstandig leren. Uit onderzoek blijkt dat kinderen dankzij tabletonderwijs in 8 weken tijd meer leren dan normaal gesproken in een heel schooljaar!

Win één van de trainingen van Randstad HR Solutions!

Randstad biedt, als business partner van VSO 5 trainingen aan. Deze trainingen op het gebied van professionele ontwikkeling (ter waarde van € 150,-) worden door het gehele land gegeven dus je kunt de training volgen op een locatie naar keuze. De training duurt één dagdeel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: Linkedin, Personal Branding, Vinden en gevonden worden etc.

Win een online training van GoodHabitz!

Een heel jaar lang toegang tot 112 verschillende online trainingen van GoodHabitz? Van timemanagement tot doelgericht werken. Deze prijs ter waarde van € 240,- geeft je een jaar lang toegang. De accounts worden aangeboden vanuit GoodHabitz in samenwerking met Randstad.

GoodHabitz

Vooruitgang starten door kennis te delen

VSO start vooruitgang door in ontwikkelingslanden, ter plekke kennis te delen om het leven daar blijvend te verbeteren. Om mensen in hun thuisland een toekomst te geven. Dit belangrijke werk kunnen wij doen dankzij de hulp van onze donateurs. Wil jij ons helpen zodat VSO-vakdeskundigen hun kennis kunnen blijven delen in Afrika en Azië? Lees meer op onze website.

Twitter